翻訳と辞書 |
Goya champuru : ウィキペディア英語版 | Goya champuru
Goya chanpuru (ゴーヤーチャンプルー), also transliterated as Goya champuru, is a type of chanpuru that is a popular and widely recognized dish in the Okinawan cuisine of the island of Okinawa, Japan. It is a stir fry of bitter melon, tofu, egg and sliced pork or Spam.〔Dining June/ July 2013 AFAR〕 Kouhei Takeda was in a 2006 film titled ''Goya champuru''. ==See also==
*Rafute * List of melon dishes
抄文引用元・出典: フリー百科事典『 ウィキペディア(Wikipedia)』 ■ウィキペディアで「Goya champuru」の詳細全文を読む
スポンサード リンク
翻訳と辞書 : 翻訳のためのインターネットリソース |
Copyright(C) kotoba.ne.jp 1997-2016. All Rights Reserved.
|
|